Eeek Weeeek Eek Eeeek PowerPoint

Eeeek eeee eee weee eee eeek!*
*Download the slide show here– Major Fluffy For President

8 Responses to “Eeek Weeeek Eek Eeeek PowerPoint”

 1. Mufinn says:

  EEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKK Swaek Sweak Sweakers! I’m A Guinea-Pig and I have a dog friend named Fluffy an Aunt Jen K,an Uncle Michael K,and a grandpa Bob

 2. Mini Margarine says:

  eek, eeky eek squeak!

  Translation:
  So Do I!!!!

 3. ekkek ekadedek wee ekk ek “ekk week wk we sgweck”ek transformation:please vote for magor fluffy now you see “just get on with it”ok ok VOTE FOR HIM!!!!!!!!!

 4. michelle says:

  you are asome fluffy sweet I VOTE FOR FLUFFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. fluffy says:

  Eeeeeeeeeeeeeekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Eeeeeeeeeeeeeeeeeek.